Kilpailuraadin jäsenet

Sara Karlsson

Sara Karlsson on vapaa kirjoittaja ja brändikonsultti, joka työskentelee markkinoinnin ja brändinrakennuksen parissa suomalaiselle suunnittelutalo Samujille. Muotitoimittajanakin työtä tekevällä Saralla on käynnissä myös pari erilaista kirjaprojektia. 

​

Sofia Järnefelt

Kansainvälisesti palkittu suunnittelija Sofia Järnefelt aloitti freelancertyöt Marimekolle valmistuttuaan 2011 taiteen maisteriksi Aalto-yliopiston vaatesuunnittelun linjalta. Vuonna 2013 Järnefelt perusti neljän muun kanssa Pre Helsinki - organisaation, joka auttaa nuoria suomalaisia vaatesuunnittelijoita luomaan kansainvälistä verkostoa ja tuo muodin ammattilaisia tapahtumien kautta Helsinkiin. 

​

Anne Törnroos

Vuoden nuorena suunnittelijana 2009 palkittu Anne Törnroos pyöritti omaa Minni f. Ronya -vaatemerkkiä vuoteen 2013 asti. Merkki pääsi kauppojen hyllyille Suomen lisäksi Japanissa ja Venäjällä. Törnroos on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto yliopistoon vaatesuunittelun koulutusohjelmasta ja työskentelee suunnittelun parissa tällä hetkellä Seppälällä.

​