Paulan uusi tyyli -arvonnan säännöt

 

1. Järjestäjä

Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Paulan uusi tyyli -äänestys on avoin kaikille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 3.11. - 30.11.2014

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu äänestämällä suosikkia Paulan uusi tyyli -luonnoksista kampanjasivustolla 3.-30.11.2014 välisenä aikana. Kampanjasivusto löytyy osoitteesta http://paulantyyli.paulig.fi/

Tilaamalla Pauligin uutiskirjeen hyväksyt samalla tietosuojaehdot.

5. Palkinnot ja ehdot

Palkintoina arvotaan kolme lahjakorttia Asos.com  -verkkokauppaan (arvo noin 50e). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 5.12.2014 mennessä ja hänelle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan postiosoitteisiin Suomessa vuoden 2014 loppuun mennessä.

Nämä säännöt ja Järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun aikana.

6. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com